MITÄ SYKSYLLÄ TAPAHTUI?

Huomenna koittaa taas paluu arkeen. Sitä ennen ajattelin tehdä pienimuotoisen koonnin kuluneesta syksystä, koska en ollut mikään maailman aktiivisin bloggaaja. Toki reissuista yms. tulee vielä tarkempaakin juttua, mutta aloitetaan vaikka tällaisella yleispätevällä snapchat-kuvien koosteella:
PicMonkey CollageELOKUU1 PicMonkey CollageELOKUU2
ELOKUUSSA opinnot alkoivat jo kuun puolivälissä maastokurssin puitteissa. Maastokurssi-viikolla sain myös nauttia kämppiselämästä, kun ystäväni Eve asui minun luona. Elokuussa tuli myös käytyä pällistelemässä Nightwishiä Himoksella - upea ilta. Elokuussa aloitin myös jo yhteen tenttiin lukemisen, tein yhden sijaisuuden ja nautin kotikotona olemisesta.
PicMonkey CollageSYYSKUU1 PicMonkey CollageSYYSKUU2
SYYSKUUSSA alkoi virallisesti toinen opiskeluvuosi ja alkoi haalareiden ulkoilutus jälleen! Syyskuussa tuli myös treenailtua jonkin verran, aloitin uuden kielen yliopistossa, juoksin elämäni ensimmäisen kympin ja ihastelin Joensuun kauneutta.
PicMonkey CollageLOKAKUU1 PicMonkey CollageLOKAKUU2
LOKAKUUSSA tapahtui yhtä jos toista (mulla oli vaikeuksia saada mahdutettua kaikki kuuteen kuvaan..). Kuun alussa vietettiin tyttöjen kanssa pitkää viikonloppua Tampereella approillen ja nauttien toistemme seurasta. Kuun puolessa välissä karkasin opintojen parista hieman omalle lomalle - suuntana oli tällä kertaa miniloma Espanjassa! Ihanat neljä päivää lämpimässä: kierrettiin aika paljon eri kohteita. Käytiin muun muassa Casaresin valkoisessa kaupungissa, Malagassa, Rondassa sekä Gibraltarilla.
Pitihän sitä yksi naamakuvakin joukkoon mahduttaa :D Mä oon ihan rakastunut tuohon huulipunaan, jonka löysin syksyllä Sokokselta!
Lokakuun lopussa kävin viettämässä viikonloppua Jyväskylässä ErkkaEksperiensen merkeissä. Lokakuussa tekaisin myös kauden ensimmäiset joulutortut.
PicMonkey CollageMARRASKUU1 PicMonkey CollageMARRASKUU2
MARRASKUUSSA otin itseäni niskasta kiinni ja palasin toen teolla treenien pariin lokakuun höntsäilyjen jälkeen. Kävin myös porukoilla viettämässä rauhallista kotiviikonloppua, johon kuului muun muassa ihana vohvelibrunssi. Marraskuussa äiti tuli Joensuuhun koulutukseen ja päätettiin käydä sen kunniaksi ulkona syömässä - hyvä syy pynttäytyä! Marraskuussa vietettiin meidän ainejärjestön vuosijuhlia. Meillä on nyt menossa taito- ja taideaineiden opintokokonaisuus, jossa ollaan päästy tekemään yhtä jos toista. Marraskuussa päästiin vapauttamaan meidän sisäisiä taiteilijoita tarinoiden kuvittajina. Marraskuussa tuli myös jännättyä Crossfit Invitationalsien parissa teamEUROPEn puolesta.
PicMonkey CollageJOULUKUU1 PicMonkey CollageJOULUKUU2
JOULUKUUSSA Joensuussa oli paljon lunta - ihanan talvista! Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna vietettiin salin pikkujouluja. Pikkujouluilu jatkui seuraavalla viikolla erkkapikkujoulujen merkeissä. Juhlimisen ohessa tuli myös treenailtua ahkerasti. Joulukuun viimeiset pikkujoulut vietettiin porukoiden kesken Kuopiossa - hyvää ruokaa ja Raskasta Joulua -konsertti - kyllä kelpaa! Lukukausi tuli sinetöityä perinteisesti viimeisen tentin jälkeen wokin merkeissä.

Sellaista kuului lyhykäisyydessään minun syksyyni. Kuvia selatessani huomasin, että ihan ylivoimaisesti eniten kuvia oli tallentunut kameran muistiin treenaamisesta ja ruoasta :D Ei siinä mitään, ihan tärkeitä juttuja molemmat.
Syksy oli todella hektinen - oli vaikka sun mitä aktiviteettiä ja opinnotkin teetti ihan kiitettävästi duunia. Varsinkin lokakuu oli yksi sillisalaatti - en tainnut olla yhtään kokonaista viikkoa Joensuussa... Hektisessä elämässä on puolensa, mutta jospa tämä kevät olisi edes hieman rauhallisempi.

2 kommenttia