5 x RUOKAVINKKI KÖÖPENHAMINAAN

Vaikka Kööpenhaminan reissusta alkaa olla aikaa jo reilu neljä kuukautta, on mulla vielä pari kuvaa sieltä postaamatta! Tällä kertaa keskitytäänkin sitten vain ja ainoastaan ruokaan.

Ensimmäisenä iltana eksyttiin ihan sattumalta aivan huikeeseen burgerimestaan! Myös paikan ribsit, ranskalaiset ja dipit ansaitsee erityismaininnan. Hintatasoltaan paikka oli ihan kohtuullinen ja asiakaspalvelu oli tosi ystävällistä. Googlettelujen perusteella ketjulla (Cocks & Cows) on useampikin ravintola ympäri Kööpenhaminaa - suosittelen tutustumaan, jos burgerit yms. on mieleen!
mDSC_9038 mDSC_9035
Cocks & Cows SP34
Sankt Peders Stræde 38
1453 Copenhagen K

Ensimmäisenä aamuna päädyttiin aamupalalle iBageliin, joka sijaitsee Kööpenhaminan rautatieasemaa vastapäätä olevassa talossa. Hyvännäköisiä baageleita, tuorepuristettuja mehuja, kahveja... Meidän porukka ainakin poistui mahat täynnä ja tyytyväisinä!
mDSC_9207
iBagel
Vesterbrogade 6D
1620 Copenhagen

Satuttiin pariin otteeseen vierailulle Holms Bageriin, kun kahvihammasta alkoi kolottaa. Holms Bagerilla on useampiakin toimipisteitä ympäri Kööpenhaminaa. Leipomon valikoimaan kuuluu laajalti erilaisia suolaisia ja makeita (tanskalaisia) leivonnaisia. Suosittelen lämpimästi!
Kävimme sekä Illum-kauppakeskuksen alakerrassa sijaitsevassa kahvilassa (asiakaspalvelulle plussaa sinne!!) ja Bremerholmilla sijaitsevassa kahvilassa.
PicMonkey Collageköpid
Holms Bageri
Bremerholm 1
1069 Copenhagen K
TAI
Østergade 52 (Illum-tavaratalon pohjakerros)
1100 Copenhagen K

Jos on italialaisen ruoan ystävä, niin Vesuvio on varma valinta! Vesuvio of Copenhagen on yksi Kööpenhaminan vanhimmista italialaisista ravintoloista ja sijaitsee raatihuoneen torilla. Me satuttiin tähän ihan sattumalta, kun nälkä ja rankkasade yllätti. Mentiin lähimpään ovisyvennykseen suojaan ja kappas - siinä olikin ravintola. Lueskeltiin menua hetki ja päätettiin antaa raflalle mahdollisuus. Tämä ravintola oli meidän kaikkien mieleen - varsinkin isältä (perheen nirsoimmalta/kriittisimmältä) tämä sai kovasti kehuja!
PicMonkey Collageköpiss
Vesuvio of Copenhagen
Rådhuspladsen 4
1550 Copenhagen K

Cafe Auto oli saanut paljon kehuja ja päätettiin viimeisenä aamuna käydä testaamassa se, koska se sijaitsi lähellä meidän hotellia. Cafe Autosta löytyy niin aamiaista, ruokaa kuin juomiakin (a-oikeudet löytyy!). Me kokeiltiin tällä kertaa tuo aamiaismenu, mutta jos toiste Köpikseen eksyn, voisin ihan hyvin käydä yksillä Autossa - sen verta viihtyisä paikka oli kyseessä! Aamiainen, joka me otettiin (ennen klo 10 menusta) oli todella monipuolinen ja kaikki meistä sai siellä mahansa täyteen ja itsensä tyytyväisiksi! Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sisustus tosi jees - suosittelen!
PicMonkey Collageköpis
MDSC_9455
Cafe Auto
Griffenfeldsgade 22
2200 Copenhagen N

Ei kommentteja