VUODEN VIIMEINEN

mDSC_0343 mDSC_0352 mDSC_0391
SHIRT H&M // JEANS BikBok // SHOES CM // HEADBAND Glitter // WATCH Ur&Penn

Vuoden viimeistä päivää viedään.

Vuosi 2016 toi mukanaan kaikenlaista: opiskeluja, treenaamista, ystäviä, matkustelua ja perheenlisäystä - näin muutaman asian mainitakseni.

Liikunnan osalta ehkä merkittävintä, mitä tapahtui vuonna 2016 oli se, kun mä aloitin crossfitin, joka on saanut minut totaalisesti pauloihinsa. Treenaaminen on ollut mukavaa (ei nyt aina, mutta usein), mutta kolhuilta ei ole vältytty. Heinäkuussa telottu polvi on kuitenkin parantunut onneksi mukavasti.
Vuonna 2016 mä harjoittelin myös juoksemaan ja juoksin elämäni ensimmäisen kympin.

Ystävyyteen on vuonna 2016 kuulunut hyvää: meidän kaveripiiri on hioutunut paljon tiiviimmäksi kuin mitä se oli vielä vuosi sitten - siltä ainakin minusta tuntuu. Myös treenien kautta on tullut tutustuttua moniin uusiin ihmisiin.

Opiskeluihin on vuonna 2016 kuulunut kiireitä: opintopisteitä on tullut kerrytettyä paljon, ja duunia on niiden eteen tehty tunti jos toinenkin. Tein myös kesän aikana opintoja, mikä teki varsinkin alkukesästä tosi raskaan, koska työskentelin samalla täysipäiväisesti.

Vuoden 2016 aikana tuli myös matkustettua niin kotimaassa kuin hieman kauempanakin: reissattiin kavereiden kanssa niin Rovaniemellä kuin Tampereen suunnassakin. Perheen kesken tuli reissuttua pari kertaa ulkomailla: loppukesästä tie vei muutaman mutkan kautta Kööpenhaminaan ja syksyllä tuli seikkailtua etelä-Espanjassa sekä Gibraltarilla.

Asumisen kannalta mitään ihmeellisiä muutoksia ei ole tapahtunut vuoden aikana: asun edelleenkin ihanassa yksiössäni Joensuussa ja käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kotikotona Leppävirralla. Kotikotona käynnit ovat harventuneet sitten opiskelujen alun, mutta pyrin edelleen käymään noin kerran kuukaudessa kotona. Loma-ajat tulee sitten vietettyä aika tiiviisti kotikotona.
Pieni karvainen perheeni sai perheenlisäystä heinäkuussa, kun Leevi tassutteli elämääni. Pojasta on kasvanut jo ihan iso kaveri (on mennyt koossa jo Oliverin ohi... :D).

Mitä sitten voisin toivoa vuodelta 2017?

-haluan pysyä terveenä ja välttää turhia loukkaantumisia
-haluan kehittyä mahdollisimman paljon crossfitissä. Mulle on tuottanut eniten vaikeuksia voimisteluliikkeet (esim. leuat, hspu, t2b ja käsilläseisonta/-kävely), joten haluan oppia mahdollisimman paljon niistä. Haluan myös kehittyä painonnostajana.
-haluan kehittyä juoksijana (pari juoksutapahtumaa on jo bookattu...)
-haluan oppia syömään terveellisemmin

-toivon, että ystävyyden saralle kuuluu yhtä hyvää kuin tänäkin vuonna
-toivon, että läheiseni säilyvät terveinä

-opiskelujen osalta toivon, että opin olemaan stressaamatta turhia
-toivon, että opiskelut etenevät suunnitelmien mukaan

-haluan matkustaa vuoden aikana niin paljon kuin mahdollista, katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan :)

-blogin osalta toivon, että olisin ensi vuonna aktiivisempi kuin tänä vuonna

Kaiken kaikkiaan vuosi 2016 oli hyvä vuosi. Toivotaan silti, että vuodesta 2017 entistä parempi!
Hyvää uutta vuotta 2017!

4 kommenttia

 1. Mua kiinnostaa ihan mielettömästi crossfit ja tässä kuussa pitäiskin hankkia salikortti. Suunnitelmissa nimenomaan sellainen missä jäsenille tarjolla ilmainen crossfitin peruskurssi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todella Crossfittiä - tsemppiä uuden harrastuksen aloittamiseen :)

   Poista
 2. Sulla on kiva tyyli ja blogi muutenkin ☺ liityin lukijaksi ☺ kivaa alkanutta vuotta ☺

  VastaaPoista