10 x KULUNEELTA VIIKOLTA

mDSC_0052 mDSC_0059
farkut GinaTricot // neule JC // kello Ur&Penn // kengät Timberland

x Startattiin viikko tyttöjen kanssa vähän fiinimmällä lounaalla, kun käytiin herkuttelemassa Teatteriravintolassa. Lounaasta tykkäsin kovasti ja kiinnostaisi joskus käydä testaamassa sama paikka illallisen merkeissä... Seurakin oli mitä parahin 

x Tiistaiaamuna oli vuorossa sydämen tykytyksiä Cheek-lippujahdin tiimoilta. Varsinaiselle viimeiselle keikalle en onnistunut saamaan lippuja, mutta lisäkeikalle liput kuumottelee nyt näpeissä! Elokuussa kutsuu siis Lahti.

x Käytiin K:n kanssa sivistämässä itseämme torstaina Tuntemattoman sotilaan merkeissä. Mä en ollut koskaan aiemmin nähnyt/lukenut Tuntematonta sotilasta, joten tulipahan tämäkin aukko yleissivistyksessä täytettyä! Tykkäsin, vaikkakin leffa meinasi välillä muuttua liian ahdistavaksi. Vaikka mä yleisesti tykkään sotaleffoista, oli tuo kuitenkin tavallaan liian henkilökohtainen. Tieto siitä, että elokuva perustuu noin lähelle Suomen historiaan ja tositapahtumiin, laittoi miettimään toden teolla. Lisäksi henkilökohtaisen leffasta mulle teki se, että mun isän puolen suku on lähtöisin näiltä sota-alueilta ja he ovat lähteneet sieltä sota-evakkoon.

x Kävin perjantaina pitkästä aikaa aamutreeneissä ja ai että oli kivaa! Mä olin jo unohtanut, kuinka kivaa on treenata aamulla. Itse asiassa niin kivaa, että menen huomenna aamusta treenille (tosin osittain aikataulusyistä).

x Kävin tällä viikolla myös aamulenkillä fiilistelemässä mun uutta asuinseutua. Vaikka asun nykyään keskustassa, on tästä vain kivenheitto joen rantaan ja puistoalueille. Mä tykkään. Ja aamulenkin kruunasi ihana auringonpaiste - luksusta!

x Kävin perjantaina pitkästä aikaa kampaajan penkissä freesaantumassa! Lopputulosta saatte nähdä (toivottavasti) tulevalla viikolla :)

x Viikon aikana motivaatio blogia kohtaan on ollut suuri, mutta vuorokauden tunnit riittämättömiä. Intoa olisi kirjoittaa ja kuvata vaikka millä mitalla, mutta aikaa ei yksinkertaisesti ole riittänyt. Ajan riittämättömyydestä hyvä esimerkki on se, että nämä asukuvat ovat maaliskuun lopulta - kyllä, luitte oikein. Mulla on vaikka millä mitalla asukuvia jemmassa arkistoissa, mutta aikaa ei ole ollut julkaista niitä ajallaan. Toisaalta tuollainen arkisto on ihan hyvä olla olemassa, koska viime aikoina asuja ei ole tullut kuvattua. Silloin kun olisi hyvä ilma (=harvoin), mä istun koko päivän joko yliopistolla tai kotona opiskelemassa tai ei ole kuvaajaa. Ja useimmiten on huono sää.

x Kuluneella viikolla ahdistusta on herättänyt tenttiin lukeminen. Mulla olisi lukukauden viimeinen tentti parin viikon päästä ja olen siihen nyt reilun viikon ajan yrittänyt epätoivoisesti lukea. Liekkö rankka syksy vaatinut veronsa, koska mun keskittymiskyky on tällä hetkellä 0 ja näin ollen lukeminen ei kovin paljoa etene. Ja tämä stressaa, koska deadline tulee jatkuvasti lähemmäs.

x Äiti oli perjantaista lauantaihin täällä mun luona. Käytiin herkuttelemassa intialaisessa, askarreltiin joulukortteja ja syötiin aamupalaa pitkän kaavan mukaan Masterchef Australiaa katsoen.

x Sain myös laitettua kotia taas enemmän kuntoon. Onhan täällä vielä keskeneräistä ja tavarat etsivät paikkojaan, mutta baby steps baby steps! Tilailin myös Black Friday-alennuksista pari sisustusjuttua ja kävin lauantaina äidin kanssa ostamassa pari kasvia lisää mun kokoelmiin.

Sellainen viikko tällä kertaa!

8 kommenttia

 1. Välillä viikot on kiireisiä ja välillä taas ne kulkee hyvin hitaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Toisaalta kulunut viikko tuntui menevän ohi hetkessä, mutta toisaalta tuntui että se kesti ikuisuuden.

   Poista
 2. Minä ymmärrän tuon tenttiväsymyksen lukukauden lopussa. Minä olen töissä hämärästä aamusta hämärään iltapäivään. Ei siinä riitä valoisa aika kuvata. Paljon olet ehtinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Bloggaamisen kannalta talvi on kyllä haastava vuodenaika.

   Poista
 3. Ootpas ehtinyt paljon! Mä kävin myös katsomassa tuon Tuntemattoman sotilaan ja tykkäsin yllättävän paljon, vaikka olis kyllä saanut olla vaikka tunnin lyhyempi :'D

  VastaaPoista
 4. Tenttiväsymys on ihan ymmärrettävää. Muistan itse omalta opiskeluajalta, että joskus sitä oli ihan puolikuollut. Piti tehdä jotain ihan muuta, että taas jaksaa opiskella. Paljo kivaa on myös mahtunut viikkoosi ja kampaajakäynnit on aina sellaisia voimaannuttavia :)

  VastaaPoista