WEEK 14

PicMonkey Collageweek141
Maanantai alkoi energisesti aamulenkillä joen rannassa. Säässä ei ollut kyllä valittamista! // Meillä alkoi tässä muutama viikko sitten luonnontieteiden POM-opinnot, joiden aikana me käydään siis läpi fysiikkaa, kemiaa, bilsaa ja maantietoa. Viime maanantaina oli eka bilsan harkka, jossa pohdittiin soluja (=opet pääsi askartelemaan). // Maanantain treeni paketissa! Mä kuvittelin tuolloin, että tulipa kova hiki, mutta rehellisesti sanottuna tuo oli vasta alkusoittoa viikon hikiWODeille... Meillä oli siis edellinen viikko ollut enemmän voimapuolta (= ei niin paljon sykettä nostavia metconeja), joten "paluu arkeen" oli karu, etten sanoisi.
PicMonkey CollageWEEK142
Maanantaina mua odotti Zalandon paketti kotiin tullessa! Oli kyllä kiva illan piristys. Paketista kuoriutui tässä postauksessa nähdyt Niket. // Oliveria vähän väsytti. // Tiistaina mulla oli pitkä päivä yliopistolla ja treeneihinkin ehdin vasta illan viimeiselle tunnille. Hieman hirvitti mennä ns. kehittyneempien tunnille, mutta hyvin mä sen klaarasin!
PicMonkey CollageWEEK143
Keskiviikko oli viime viikolla tuplatreenipäivä. Päätin vetästä tekniikkatunnin ja päivän WOD:n samoilla lämmöillä. Tuli hieman hiki. Mutta oli se kyllä kivaakin. // Keskiviikkona tuli lähdettyä vähän viihteelle - vuoden viimeiset poikkitieteelliset haalaribileet kutsuivat! // Tyttöjen kanssa lähdössä liikenteeseen <3
PicMonkey CollageWEEK144
Keskivikkona oli mukava ilta. Illan aikana tuli tanssittua aika paljon. // Perjantaina aamutreenien ja kaupassa käynnin jälkeen oli lounaan vuoro - nams! Mun teki kaupassa hirveästi mieli herkkusieniä, joten niitä oli pakko saada - aika terveellisiä nää mun heräteostokset, eikös? // Lauantaina mua hymyilytti, koska sain kaksi ihanaa naista Joensuuhun käymään.
PicMonkey CollageWEEK145
Käytiin äidin ja P:n kanssa lauantaina syömässä Hyveessä ja Paheessa. // Eksyin samalla reissulla BikBokiin - ei olisi pitänyt... Mukaan tarttui -30%-tarjouksen saattelemana kaksi toppia ja yksi neule. // Sunnuntaina aamu alkoi sillä, että sain herätä tällaisen herrasmiehen kainalosta.
PicMonkey CollageWEEK146
Päätin hemmotella itseäni sunnuntain kunniaksi ja tein aamupalaksi proteiinilettuja - nams! // Käytiin Coran kanssa kuvailemassa ja saatiin aikaan tosi kivoja kuvia. // Sunnuntai-ilta meni pitkälti kotona rauhoittuessa. Katselin Masterchef Australiaa, muokkailin kuvia ja laitoin hyvää ruokaa - täydellinen tapa päättää viikko!

Ei kommentteja