VUODEN ENSIMMÄINEN

MDSC_4299 MDSC_4334
farkut Kappahl // t-paita ja farkkupaita H&M // nilkkurit Skopunkten // kello Champion

Hyvää vuoden ensimmäisen maanantain iltaa/yötä, tyypit!

Blogi"lomaa" on tullut pidettyä taas muutaman päivän verran ja ehkä olisi jälleen aika palata takaisin blogiarkeen. Oikeaan arkeen paluu koitaa vasta ensi viikolla - onneksi! Muutama päivä siis lomaa jäljellä.

Ajattelin aloitella ihan tällaisella "kevyellä laskulla" kuten lomalta paluuseen kuuluukin: asua viime vuoden puolelta, parin päivän mittaiselta Helsinki-visiitiltä. Tältä vuodelta ei vielä asuja ole, joten tämä saa kelvata! Kuten kirjoittelin joulukuun alussa, mulla oli tavoitteena vähentää arkistoissa olevien asujen määrää radikaalisti joulukuun aikana ja omasta mielestä mä onnistuin siinä melko hyvin. Toki postaustahti hiipui muuton ja loman myötä, mutta yritin parhaani ja sain itse asiassa aikaan viime vuoden postausrikkaimman kuukauden! Hyvä minä :) Aktiivisuudesta huolimatta asuja jäi jokunen varastoon vielä odottamaan vuoroaan, mutta kaikki aikanaan.

Tämä asu on siis marraskuulta, parin päivän visiitiltä sateiseen Helsinkiin. Asu oli kiva: tosi simppeli, mutta minun tyylinen. Kuten asukuvista (ja mun somesta) on saattanut ehkä huomata, mä oon tykästynyt viime aikoina kunnolla huulipuniin - varsinkin tummemman puoleisiin sellaisiin. Tuota GinaTricotin tummanpunaista on käytettyä ihan kiitettävästi :) Hintalaatusuhdekin on tällaiselle aloittelijalle ihan hyvä.

Mutta nyt mä meen katsomaan vielä yhden jakson The Affairia (mun uusin sarjakoukutus) ja sitten nukkumaan. Hyvää yötä!

2 kommenttia

  1. Oi ompa kivan värinen puna! :) pysyykö hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pysyy ihan hyvin :) Vähän joutuu lisäilee syömisen yms jälkeen, mutta oon ainakin ite ollu tyytyväinen!

      Poista