DATE NIGHT WITH HEDBERG

Viime lauantaina me pidettiin porukalla tyttöjen iltaa Kuopiossa. Tavattiin toisemme keskustassa, jonka jälkeen mentiin testaamaan kauppakeskus Apajassa sijaitseva Mount Sherpa-rafla, josta saa siis nepalilaista ruokaa.

Ruoka oli tosi hyvää! Söin kana curryn ja voin todella suositella! En muista missään syöneeni parempaa. Seuraavaa kertaa odotellessa, sillä kyllä se kormakin hyvältä näytti... :P

Syötiin piiiitkän kaavan mukaan ja lähdettiin aika kiireellä joskus vaille seitsemän kohti Musiikkikeskusta. Oltiin ostettu liput Sami Hedbergin Kokovartalomies 3:seen. Mä oon nähnyt Hedbergin kaksi kertaa aiemmin livenä ja ei se mies pettänyt tälläkään kertaa! Sunnuntaina oli vatsalihakset ihan jumissa siitä kaikesta nauramisesta.

Ennen show:n alkamista meillä oli vielä aikaa ikuistaa mun asu:

DSC_0025muok
DSC_0026muok
DSC_0030muok
paita New Look / hame Primark / liivi Vila / tennarit Converse / laukku H&M

Itse viihdyin asussa mainiosti ja pukisin sen mielelläni uudelleenkin! Tuo Vilan farkkuliivi on viime kesän alelöytö, hame ja paita kevään Lontoon tuomisia. Tuo hame oli täysi heräteostos, mutta näköjään erittäin onnistunut sellainen! H&M:n laukku on ollut viime aikoina mukana kaikkialla - hyvä laukku 20€ laukuksi siis. Ja no, Conssit on conssit - mun rakkauskengät.

Ei kommentteja