SOMETIMES LESS IS MORE

MDSC_0411 MDSC_0412 MDSC_0467 MDSC_0462
housut Monki // t-paita H&M // kaulakoru Kalevala // kello Ur&Penn // kengät Nike

Ajattelin tulla tökkivästä netistä huolimatta huikkaamaan teille pikamoikat näin perjantai-illan kunniaksi. Vissiin netillä samanlainen lomamoodi menossa kuin meikäläisellä :D

Pari viikkoa lomaa takana ja ainakin tuntuu, että paljon on tapahtunut. Alkulomasta on tulossa piakkoin omaa postausta (/postauksia) jahka tämä netti tästä nopeutuu. Keskitytään tällä kertaa vain ylläolevaan asuun.

Tää asu on omassa yksinkertaisuudessaan ehkä yksi tämän vuoden parhaista! Mä oon kovasti tykästynyt noihin culottes-housuihin, jotka löysin keväällä Monkista. Ne ovatkin päässeet loman aikana jo pari kertaa jalkaan. Koska housut itsessään ovat melko näyttävät, voi niiden kanssa parittaa hyvin yksinkertaisen paidan ja kengät. Mä ainakin tykkään kovasti! Hiuksetkin jätin piiiitkästä aikaa ihan kokonaan auki - näytti sen verta kivalta pitkän tauon jälkeen! Kirsikaksi kakun päälle vähän punaa huuliin ja simppeli juhlalook on valmis! Käytiin nimittäin tällä asulla syömässä keskiviikkona Mortonissa, kun isä täytti pyöreitä.

Pidemmittä löpinöittä taidan palata lomamoodiin ja Twin Peaksin 2. kauden parin viimeisen jakson pariin! Kivaa viikonloppua :)

8 kommenttia

 1. Mä tykkään myös noista housuista - itselläni on samat pinkkeinä. ;)

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää tuo asusi. Mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Onpas hauskan näköiset housut! En ole ikinä tuollasiiin törmännytkään ennen :)

  VastaaPoista
 4. Less is todellakin more! Aivan upea asu! Musta ja valkoinen punaisilla huulilla toimii aina! Ja culottes-housuihin olen aivan ihastunut! Niitä löytyy kolmet omasta vaatekaapista :D

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista