HUONOSTI ALKANUT AAMU

Eilinen ei alkanut aivan suunnitellusti.
Lähdin aamulla normaalisti viikottaiselle juoksulenkille, mutta siitä alkoi aamun alamäki. Olin vajaan kilometrin päässä kotoa tulossa jo takaisinpäin, kun kaaduin melko rajusti. Jalat vain lähti alta - syynä lienee kuoppa ja/tai irtohiekka. Otin pahasti vasemmalla kädellä ja polvella vastaan - ja jäljet oli kyllä sen mukaiset. Siinä en ruennut vaurioita kovin tarkastelemaan, vaan hölkkäsin shokissa takaisin kotiin. Kotona tuhot sitten paljastui: vasemmassa kädessä haavoja kyynärpäästä kämmeneen asti, vasen polvi ja sääri (taas) turvoksissa, haavoilla ja mustelmilla sekä oikea kämmen auki. Ei paljoa siinä vaiheessa naurattanut, kun äiti kaiveli hiekkaa ja pikkukiviä mun haavoista pois. Ei siis mikään paras tapa aloittaa sunnuntaita.
mDSC_0100
Eniten tässä ärsyttää se, että mun vasen polvi on ollut oikea murheenkryyni viimeisen vuoden ajan. Reilu vuosi sitten kaaduin treenatessa pahasti ja sen jälkeen se on aika ajoin vihoitellut. Keväälläkin päätin ottaa kontaktia maan kanssa (lumi+jää ei ole hyvä yhdistelmä). Nyt se on kuitenkin ollut pidempään jo hyvä ja taas sattui tällaista. Pistää lievästi sanottuna turhauttamaan. Toivottavasti tämä menee tälläkin kertaa pelkällä säikähdyksellä ja levolla ohi!
mDSC_0103
Siinä aikamme surkuteltua tilannetta, päätimme kuitenkin jatkaa sunnuntaita suunnitelman mukaisesti - oltiin nimittäin lähdössä äidin kanssa katsomaan jenkkifutista Kuopioon. Mikäs sen parempaa ajanvietettä! Onneksi lähdettiin, oli meinaan upea peli! Steelers meni ja pelasi itsensä finaaliin hienolla piste-ennätyksellä 91-0. Syyskuun alussa sitten jännitetään finaalia. :)
mDSC_0114Tämä päivä on mennyt sen sijaan melko rennoissa oloissa kotosalla. Illalla käytiin äidin kanssa salilla (kävin tekemässä kevyen käsi+keskikroppatreenin). Polvi on ollut suhteellisen ok, seistä ja kävellä kärsii suht hyvin - ei siis estä treenaamista, kunhan antaa jalkojen olla ja keskittyy muuhun kroppaan.
mDSC_0129
farkut Cubus // t-paita H&M // takki VeroModa // kengät Nike

8 kommenttia

  1. Voi ei, olipas huonoa tuuria! Toivottavasti polvi tulee kuntoon :)

    VastaaPoista
  2. Höh. :( Toivottavasti kaikki vaivat paranee pian! :)

    Taru
    stuffabout.fitfashion.fi

    VastaaPoista
  3. Ei todellakaan mikään tsemppaava päivänaloitus. Toivottavasti jäljet ja kivut paranee pian.

    VastaaPoista
  4. Ei hemmetti, tollaset jatkuvat vaivat on kyllä inhottavia! Toivotaan että menee vaan levolla ohitse!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan tosiaan, että menee ihan vaan levolla ohi :)

      Poista