FATHER'S DAY PICS

Vihdoin ajattelin tulla jakamaan teidän kanssa muutaman kuvan viime viikonlopulta, tarkemmin sanottuna isänpäivältä.
DSC_0168m
Monen vuoden tauon jälkeen tein taas isälle itse kortin - taisi se pieni korttiaskartelija herätä, kun useamman tunnin väänsin kortteja 1-2 lk:n kanssa :) Simppeli, mutta kiva! Lahjasta postailen myöhemmin!
DSC_0163m
Leivoin isälle Nutellakakun ja äiti leipoi (ekaa kertaa koskaan) kinuskikermakakun. Kummastakin tuli hyviä, mutta tais olla vika tikki laittaa Lidlin valmiiksi vaahdotettua kermaa tuohon kinuskikakkuun... Hah. Nutellakakusta tuli mulle mieleen suklaamunakas suuren kananmunamäärän takia, mutta ihan syötävä sekin - ainakin jäätelön ja suklaakastikkeen kanssa :) Mutakakku kyllä pesee tuon mennen tullen ja palaessa. Äidin tekemässä kakussa sen sijaan maut oli bueno!
DSC_0198m
Illalla käytiin vielä syömässä Nizzassa, kuinkas muutenkaan :) Mä oon todellakin tykästynyt tuohon paikkaan - sisustus, ruoka ja asiakaspalvelu on huippua! Hintalaatusuhde todella hyvä.
DSC_0206m
Tällä kertaa valitsin itselleni Nizzan pizzan, johon saa valita neljä täytettä: parman kinkku, ananas, paholaisenhillo ja buffalomozzarella ei petä koskaan! Tuli taas vaihteeks nälkä katsoessa näitä kuvia :D

Mutta nyt mä taidan lähteä viettämään leffailtaa perheen kesken - palaillaan!

Ei kommentteja