ILOSAARIROCK 2018

ilo2
1. kerta Ilosaaressa. Vaikka olen jo lähes kolme vuotta asunut Joensuussa, on Joensuun kesän ylpeys - Ilosaarirock - aina jäänyt kokematta. Pari viikkoa sitten tämäkin vääryys kuitenkin korjattiin, kun pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan the Ilosaarirockin - viikonlopun, jonka on huhuttu lukeutuvan kesän parhaimpiin.
3 päivää. Kolme päivää rokkia. Perjantaista sunnuntaihin tuli rokkailtua ja sanottakoot, että maanantain vapaapäivä tuli hyvin tarpeeseen.
ilo31
Kavereita - niin vanhoja kuin uusia tuttavuuksia. Törmättiin Pirittan kanssa perjantai-iltana sattumalta ja loppuviikonloppu menikin sitten enemmän ja vähemmän P:n porukan mukana. Perjantaina innostuttiin parantamaan maailmaa yömyöhään asti joen rannassa istuen. Sunnuntaina treffasin myös Vilmaa - mukava oli nähdä parin kuukauden tauon jälkeen!
25°C - huh hellettä.
ilo1
Hyvää ruokaa ja kylmää juomaa. Viikonlopun aikana tuli syötyä niin pizzaa, falafelpitaa kuin bataattiranskalaisia. Kolmas päivä aloitettiin pullavohveleilla. Nam! Alueelta sai myös tosi hyvää jäätelöä, joka harmikseen myytiin loppuun. Onneksi ehdin yhden annoksen maistaa!
11 nähtyä artistia. Eniten itseä sykäytti Nightwish, Reino Nordin, Sanni, Apulanta sekä Zedd. Myös Zara Larsson oli yllättävän hyvä!
ilo4 3 missattua keikkaa. Joka vuosi festarista riippumatta käy niin, ettei kaikkia haluamiaan artisteja ehdi näkemään - niin kävi tänäkin vuonna (lähinnä siksi, että kyseessä oli päivän ensimmäinen esiintyjä). Eniten jäi ehkä harmittamaan Ida Paulin ja Kalle Lindrothin missaaminen.
49 842 askelta. Varmaan sanomattakin selvää, että jalat olivat melko väsyneet viikonlopun jälkeen.
30 minuuttia Jack Whitea. Ei oikein iskenyt ja päätettiin lähteä ajelemaan kohti kotikotia.

Kaiken kaikkiaan huikea viikonloppu hyvien artistien, kavereiden ja helteen merkeissä. Ehdottomasti tämän kesän paras viikonloppu tähän mennessä!

8 kommenttia

  1. Vaikutti kivalta festarilta, hyvin kuvitettu postaus! 💜

    VastaaPoista
  2. Näistä sinun kuvista ja stoorista tulee niin vahvasti oma nuoruus mieleen ja ne upeat fastarikeikat!

    VastaaPoista
  3. Tänä kesänä on kyllä säät suosinut festariväkeä! vaikutti mahtavalta reissulta niin kuin festarit usein onneksi ovatkin :)

    Itse elättelen toivoa että ensi kesänä pääsen itsekin joillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä, säät suosi!

      Toivotaan, että tiesi vie festareille ensi kesänä :)

      Poista
  4. Ilosaari-rockissa en ole vielä koskaan käynyt! Pari kertaa on ollut lähellä mutta joskus tuonne on kyllä päästävä. Hyvä kattaus esiintyjiä tänä vuonna ja itse olisin halunnut ehdottomasti Jack Whiten. Harmi. että se naku-uinnin mm-ennätys jäi syntymättä siellä ;)

    VastaaPoista