ELOSSA

mDSC_0132 mDSC_0156 mDSC_0173 mDSC_0170
JEANS BikBok // SWEATER H&M // SHIRT GinaTricot // WATCH Ur&Penn // CAP Brixton // SNEAKERS Adidas

Täällä taas! Astetta pidempi blogitauko taas takana, mutta sanotaanko, että oli ihan kohdallaan. Viimeiset opiskeluviikot olivat parilla sanalla kuvailtuna ihan älyttömän kiireisiä (=3 tenttiä, verkkokurssia ymsymsyms.) Jospa nyt siis olisi aika edes hetkeksi aktivoitua täällä ennen kevään kiireitä. (Mä en edes halua ajatella mun tammi-maaliskuuta - pelkkä kalenterin katsominen aiheuttaa vilunväretä... Sen verta täynnä se on.) Materiaalia on vaikka muille jakaa, mutta en edelleenkään ajatellut repiä stressiä - teen mitä hyvältä tuntuu.

Nyt on tullut lomailtua jo pari päivää, tarkemmin sanottuna perjantaista asti. Lomaa on about sellaiset kolme viikkoa ja mä ajattelin ihan vaan olla. Tänä vuonna en oo töissä missään nyt joululomalla eli tarkoitus on ihan vain latailla akkuja kevään koitoksia varten.
Ennen mulla oli tapana asettaa joululomalle hirveesti kaikkea tekemistä ja menemistä, mutta ehkä näin vanhemmiten oon viisastunut - joululoma on ennen kaikkea rauhoittumista varten: kotikotona hengailua, hyvää ruokaa, treenaamista, meikittömiä päiviä yöpuvussa... Mä tykkään!

Kuten huomata saattaa, runosuoni on vielä hieman ruosteessa. Mutta tän postauksen pääpointti oli ihan vain ilmoittaa, että täällä ollaan, elossa. En mä teitä ole unohtanut :)

1 kommentti

  1. Ihana asu! Tauot on bloginkin kanssa välillä ihan paikallaan kun elämä vie. Siitä on hyvä sitten jatkaa taas :). Mukavaa Joulua!

    VastaaPoista