MITÄ MULLE KUULUU?

10 päivää tahatonta blogihiljaisuutta - sorry about that! Päivät on vierinyt ohi ihan huomaamatta kaiken kiireen keskellä. Harkka ja kaikki muut kurssit huolehtii aika hyvin siitä, vapaa-aika on kortilla.
Joka tapauksessa, yritän parhaani mukaan keretä bloginkin ääreen aina välillä - kesällä ylläpidin 2-3 postauksen viikkotahtia, joka oli mun mielestä tosi kiva. Siihen voisin yrittää pyrkiä nytkin. Tai ainakin yrittää, ettei täysin blogittomia viikkoja tulisi - mene ja tiedä, aina voi kokeilla!

Nyt on kuitenkin aika kurkata, mitä näihin 10 blogittomaan päivään on kuulunut:
BeFunky Collage1
Viime viikon perjantaina kävin pyörähtämässä pitkästä aikaa töissä. Vaikka aamuvuoroon herääminen teki tiukkaa, oli kiva käydä pyörähtämässä kaupantätinä. // Aamuvuoron jälkeen otettiin äidin kanssa suunnaksi Jyväskylä ja Finlandia Marathon -tapahtuma. Olin jo toista vuotta peräkkäin juoksemassa siellä ValonKymppiä ja ai että mä tykkään tuosta tapahtumasta! Mun 10 kilometrin ennätys parani melkein 8 minuutilla - hyvä juoksu siis! // Että mä rakastan hotelliaamupaloja 
BeFunky Collage2
Musta on tullut ajoittain hyvin mukavuudenhaluinen pukeutuja - en valita. Mä tykkäsin tästä asusta tosi paljon! // Jyväskylässä käytiin kahvittelemassa mun lapsuuden kaverin ja hänen äitinsä kanssa (meidän äidit on siis lapsuuden kavereita ja me ollaan E:n kanssa tunnettu lapsesta asti). Ei oltu nähty vuosiin, joten oli tosi kiva jutustella pitkästä aikaa ihan kasvotusten! // Sunnuntaina palailin takaisin Joensuuhun ja ylläripylläri - perinteinen sunnuntaiahdistus iski. Onneks oli suklaata.
BeFunky Collage3
Paita sanoo kaiken oleellisen. Tiistaina oli hyvä kyykkypäivä, vaikkakin perjantain juoksu tuntui vielä jaloissa. // Keskiviikkona käytiin pyörähtämässä Kitin kanssa StarttiApproilla - oli kiva unohtaa koulukiireet illan ajaksi ja vaan nauttia. // Rennon asun pelastaja on punainen huulipuna.
BeFunky Collage4
Perjantai-illan ateria. Mä oon viimeisen vuoden aikana rakastunut toden teolla mozzarellaan ja pestoon - nam! // Perjantai-iltana olin ahkera ja tilastin vihdoin hierojan - eihän viime kerrasta olekaan kuin ehkä kolme-neljä vuotta... // Mulla on ollut aina ristiriitaiset fiilikset Vain Elämään liittyen. Ensimmäisestä kaudesta tykkäsin kovasti, mutta sen jälkeen tuntuu, että sarja ei ole oikein iskenyt. Kunnes nyt. Mä rakastan tätä kautta! (Tälläkin hetkellä kuuntelen Spotifystä Vain Elämää-listaa..)
BeFunky Collage5
Lauantai alkoi pitkästä aikaa kävelylenkillä. // Käytiin tyttöjen kanssa parantamassa maailmaa kahvittelun merkeissä - tämä tuli tarpeeseen 
BeFunky Collage7
Eilen tein pitkästä aikaa mun tämän hetken lemppariruokaa - pestopastaa kanan kera. Parhautta (ja niin helppoa ja nopeeta)! // Mun pojat ♥ // Mulla oli tälle sunnuntaille paljon aktiivisemmat suunnitelmat (treeniä ja kouluhommia muun muassa), mutta kroppa päätti toisin. Jo eilen illalla olo tuntui vähän flunssaiselta, mutta yöllä heräsin siihen, että kurkussa asui kaktus. Ei kiva. Niinpä tän päivän mä oon ottanut ihan rennosti Gossip Girliä katsoen ja teetä siemaillen. Ehkä tämä menee muutaman päivän levolla ohi.

Nyt mä voisin äkkiä vilkaista huomisen opetustunnin sisällön läpi ja jatkaa GG-marathonia. Ei anneta sunnuntaiahdistuksen iskeä tällä kertaa ;)

10 kommenttia

  1. Paranemisia sinulle. Vauhdikkaasti elät. Olen itsekin mielin kielin mozzarellaan ja pestoon.

    VastaaPoista
  2. Nää kooste postaukset on kyllä tosi kivoja, pääsee vähän kurkkimaan kulissien taakse :D Opiskelu vie paljon aikaa ja energiaa, ei kannata liikoja murehtia bloggaamisesta vaan bloggaat kun ehdit ja inspiroidut :)

    VastaaPoista
  3. Nää viikkokoosteet kuvien kera on tosi kivoja! Harmi, että ole kipeenä. Sitä on nyt liikkeellä. Meillä oli ensin poika, ja nyt minä :/

    Mukavaa viikkoa sulle, flunssasta huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan, että tämä flunssa (ja sun flunssa) alkaa olemaan voiton puolella :)

      Poista
  4. Voin samaistua tuohon hieroja juttuun hyvin. :D

    Taru
    stuffabout.fitfashion.fi

    VastaaPoista
  5. Ihania juttuja mahtunut sun 10 päivään! Maailmanparannus kahvi/teekupposen äärellä on yksi parhaita juttuja mitä tiedän, ja noi sun ruokakuvatkin näyttää superhyviltä! :) Mulle tuli jotenki tosi inspiroitunut olo tästä postauksesta, ku oot tehny niin monia kivoja juttuja :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista