LOMAMOODISSA

Mä oon ollut nyt kaksi viikkoa lomalla. Melkein puolivälissä ollaan! Pariviikkoisen aikana puhelimeen on kertynyt seuraavanlaisia kuvia:
PicMonkey Collageloma1
Starttasin ensimmäisen loma-aamun syömällä aamupalan ulkona - kivan freesi alku päivälle! // Treenattu on myös ahkerasti. Jos ulkona ei tule hiki, salilla ainakin tulee! // Mä rakastan näitä auringonlaskuja, jotka näkyy kotikodin ikkunoista ♥ Näitä tulee ikävä!
PicMonkey Collageloma2
Keleistä huolimatta olen viilettänyt paljain säärin menemään - nyt on kesä! // Helsingissä käytiin sateesta huolimatta iltapäiväviineillä Tornissa. Oli ne näkymät aika jees! // Sateinen Espa. Mä niin tykkään Helsingistä!
PicMonkey Collageloma33
Pari päivää tuli vietettyä aurinkoisessa Porvoossa mummin ja vaarin luona. // Ihan turistina vanhassa kaupungissa. // Käytiin porukalla testaamassa kehuttuja Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jäätelöitä ja oli kyllä hyviä! Mä maistoin muun muassa basilikaa, piparminttua, hunaja-mantelia sekä verigreippiä.
PicMonkey Collageloma44
Tein muutama viikko sitten oman version Skifferin Soignon-liuskapizzasta ja pitihän sitä tehdä uusiksi - sen verta hyvää oli! // Lomalla on tullut seurattua tunti jos toinenkin urheilua - Porvoossa katsoin vaarin kanssa jalkapalloa (ja samalla Crossfit Gameseja) sekä nyt on tullut tuijotettua yleisurheilua. // Poikien kanssa on ladattu akkuja tulevaa lukuvuotta varten.
PicMonkey Collageloma55
Ei se koko aika ole mennyt laiskotteluun tai syömiseen (vaikka siltä tuntuukin :D ). Uudet treenivaatteet tekee ihmeitä treenifiilikselle! // Oon käynyt lupaukselleni uskollisesti kerran viikkoon juoksemassa. Tällä viikolla juoksin yhden elämäni nopeimmista 8 kilometrin lenkeistä! // Käytiin veneilemässä porukoiden kanssa yhtenä aurinkoisena päivänä. Eväät mukaan ja muutama tunti järvellä - parhautta!
PicMonkey Collageloma6
Tällä viikolla on juhlittu isää. Tämä asu näkyikin jo viime postauksessa. // Mortonin ruoka ei petä koskaan! // Isää juhlittiin kahden kakun voimin - pöydästä löytyi sekä kinuskilakka-kermakakkua että geishajuustokakkua. Kummatkin oli hyviä!
PicMonkey Collageloma7
Käytiin eilen herkuttelemassa pitkästä aikaa Jungle Juicessa. Mun lempparismoothie siellä on Monkey Punch. // Käytiin ekaa kertaa ikinä katsomassa jenkkifutista. Mun on ollut tarkoitus käydä tänä kesänä jo aiemmin katsomassa Kuopion Steelersin matsi, mutta kaikki muut sattui mulla työvuorojen kanssa päällekäin. Nyt oli hyvä sauma ja oli kyllä kivaa! Steelers voitti lukemin 62-0. Nyt vaan toivotaan, että saadaan finaaliottelu Kuopioon! // Tänään katsoin vihdoin loppuun Twin Peaksin. Mulle jäi aika ristiriitaiset fiilikset tästä. Toisaalta hyvä, toisaalta hyvin hämmentävä (mutta koukuttava). Pitää vissiin jossain vaiheessa katsella se Twin Peaks: The Return.

Sellaiselta näytti mun pari ekaa lomaviikkoa! Vielä olisi toinen mokoma edessä päin :)

8 kommenttia

  1. Oi ihanaa kun on loma. :) Kivalta näyttää sun lomapuuhat! :)

    Taru
    stuffabout.fitfashion.fi

    VastaaPoista
  2. Kivalta ja tosi monipuoliselta vaikuttaa lomasi meininki, oikein! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja olet päässyt tekemään lomalla. Kunpa arjessakin kerkeisi tekemään yhtä paljon juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lomalla näitä on tehtävä varastoon, kun arkena hieman kiirus :'D

      Poista
  4. Tosi mahtava loma, oot kerenny todella paljon tekeen! Nämä puhelimen kuvien avulla tehdyt postaukset on ihanan aitoja.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista