NEULOOSI HUKASSA

Nyt on kyllä neuloosi hukassa ja pahemman kerran. Mulla ei ole valmistunut oikein yhtään mitään pariin kuukauteen - tämähän alkaa olla aika huolestuttavaa! Mutta toisaalta on välillä ihan ymmärrettävää, että kun tekee paljon, joskus tulee vaan se seinä vastaan. Ehkä mullakin tuli kiintiö vaan hetkeks täyteen. Tai sitten mulla on tällä hetkellä niin paljon kaikkea, ettei vaan yksinkertaisesti jaksa. Mene ja tiedä - toivottavasti tämä menee nopeasti ohi!

Tässä olisi kahdet viimeksi puikoilta pudonneet:
mDSC_5542
Olin jo kauan ihastellut Lankahelvetin sivuilla valepalmikkosukkia ja päätin vihdoin tehdä omat! Muokkasin ohjetta hieman itselle sopivammaksi ja eikun vaan menoksi.
Lankana tuttu ja turvallinen Novitan 7 veljestä, väri vaaleanharmaa (043). Puikot 3,5 mm bambut ja silmukoita 45. Lankaa kului omaan kokoon (38) 111 grammaa.
mDSC_5550
Näihinkin sukkiin taisin inspiraatiota hakea Lankahelvetistä... Eli ihan perus sukat, joissa resori, kantapää ja kärki eri värillä. Itse tykkään!
Lankana Novitan 7 Veljestä jämiä, puikot 3,5 mm bambut. Omalla ohjeella tein siten, että varressa oli 48 silmukkaa ja jalkaterässä 40. Lankaa kului 113 g.

Kummatkin ylläolevista sukista on aivan ihania - ovat olleet jo kovalla käytöllä. Ehkä näiden kuvien myötä minunkin neuloosi alkaa pikkuhiljaa löytymään...

3 kommenttia

 1. Nättejä sukkia! Täällä myös on neuloosi hukassa. Puikoilla on vaikka ja mitä keskeneräistä, mutta mitään ei huvita edes jatkaa. Ehkä sitten syksyllä taas!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat sukat, molemmat! Täälläkin vähän haetaan neuloosin kadotukseen apua blogien ja netin ihmeellisestä maailmasta :)
  Jokunen viikko sitten olin tietoisesti tauolla käsitöistä ja kyllä ne alkoi taas maistua kun sen aika oli.. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille ihanista kommenteista! :)

  VastaaPoista