WITH A HINT OF PINK

Jatketaan näillä vanhemmilla, astetta talvisemmilla, asukuvilla jälleen kerran, sillä en valitettavasti ole ehtinyt täältä pahvilaatikkovuoren alta muokkailemaan uutta materiaalia...

Tosiaan, ns. "tavara"-muutto on tänään - oon kuluttanut siis tämän viikon pakkaamalla omaisuuttani pahvilaatikoihin. Oon yllättynyt siitä, kuinka paljon ihmisellä oikeasti on tavaraa (en oo koskaan muuttanut/auttanut ketään muutossa, joten ei aikaisempaa kokemusta). Kotikotiin jää vain parin viikon varasto tavaraa - kuun lopussa kun koittaa lopullinen muutto.

Mutta pidemmittä puheitta - asua, olkaas hyvät:
MDSC_0455 MDSC_0474 MDSC_0478
boyfriend-farkut GinaTricot // paita New Look // huivi Cubus // vyö H&M // kello Ur&Penn

Asusta sen verran, että kyseessä on siis hyvin yksinkertainen arki asu, jossa taisin käydä keväällä pyörähtämässä työpaikalla ja kirjastossa. Yksinkertainen ja kiva. Tuo paita on kyllä jees, mutta aika lyhyt (kuten kuvasta voi päätellä - napa näkkyy naapuriin ja sitä rataa...). Tuo pinkki huivi tuo asuun kaivattua ilmettä. Veikkaanpa, että nuo Cubuksen huivit on ensi syksynä/talvena kovassa käytössä!

Nyt parina aamuna lenkillä olen jotenkin havahtunut siihen, kuinka syksyinen ilma on ollut. Koleaa, välillä sateista - sellaista syksyistä, tehdän tiedätte. No, onhan parin viikon päästä jo syyskuu, ensimmäinen syksykuukausi.

Ei kommentteja